В центре внимания:

На Львівщині відкрили ще один гірський туристичний маршрут

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

В межах реалізації Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2014-2017 роки управління туризму та курортів Львівської ОДА у партнерстві із громадською організацією Клуб велотуристів Друзів природи "Рух" завершило ознакування високогірної частини одного з найпривабливіших туристичних шляхів Львівщини – пішохідного шляху "Росохацькі полонини". Довжина туристичного маршруту – 25 км.

На сьогодні ознакована частина на території Сколівського району від с. Козьова через Тисовець по Росохацьких полонинах. В перспективі шлях буде з’єднуватиме районний центр Турку і село Тухлю.

Після ознакування туристичної "магістралі" до маршруту можна під’єднувати туристичні шляхи місцевого значення від довколишніх сіл. А відтак мандрівники, які надають перевагу відпочинку в сільській місцевості, отримають цікаву туристичну пропозицію.

"Прекрасна видимість з полонини практично на всі гірські масиви Львівщини почергово змінюється з прохолодою заліснених ділянок. Відвідання найближчих сіл надасть можливість познайомитись із автентикою Бойківщини, старовинними дерев’яними пам’ятками як сакральними так і побутовим", – зазначила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

Нагадаємо, цього року в серпні також у Сколівськомй районі відкрили пішохідний туристичний маршрут.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.11.2017 8:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.