В центре внимания:

На Львівщині є шість об'єктів, яким загрожує закриття через пожежну безпеку

Про це сьогодні йшлося на апрпатній нараді у Львівській обласній державній адміністрації, – повідомляє кореспондент Варіантів.

Так, Заступник начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області із запобігання надзвичайним ситуаціям Юрій Кагітін прозвітував, що в обасті є 2059 обєктів масового скупчення людей, 500 з яких перевіряють. За результатами перевірок склали 126 адміністративних протоколів порушень пожежної безпеки. Він конкретизував:

"Є й обєкти, що не хочуть повертатися лицем щодо забезпечення безпеки людей. На них складуть позовні заяви про закриття. Таких є шість:

клуб "Мі100", в якому була пожежа. Відтоді персонал не орієнтується як слід поводитись у випадку пожежі, робота там не проведена взагалі. Система пожежної автоматики (виявлення і гасіння пожежі) у несправному стані.

Культурно-освітній центр ім. О.Довженка (кіонтеатр). Під час перевірки адміністрація кінотеатру запевнила що кошти виділяють і будуть освоювати для виправлення ситуацї.

Нічний клуб на площі Петрушевича, 2, у підвальному приміщенні.Центр творчості дітей та юнацтва Галичини ("Погулянка"), керівник запевняв, що кошти виділять.

Універмаг "Львів". Викликає занепокоєння: системи не працюють, шлях евакуації захаращені. Адміністрація цим не займається. З ними не один раз проводили переговори.

Диско-бар у Буському районі."

Голова ЛОДА Олег Синютка доручив надзвичайникам аби вони до середи 18 квітня вручили адміністраціям цих об'єктів приписи з термінами усунення порушень пожежної безпеки і проконтролювали виконання.

"Це не мають бути річні терміни, а дуже короткі. Якщо в ці терміни порушення не усунуть, будь ласка подавайте до суду на закриття," – наполіг Олег Синютка.

Нагадаємо, нещодавно уряд вирішив провести масштабні перевірки громадських закладів України на пожежну безпеку.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.04.2018 13:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.