В центре внимания:

На просп. Чорновола у Львові київська фірма зведе житловий хмарочос

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Сьогодні, 27 жовтня, виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Гравіс" багатоквартирного житлового будинку із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на проспекті В. Чорновола.

Як йдеться у проекті рішення, компанія зведе 22-поверховий житловий будинок на проспекті Чорновола, втім конкретної адреси не вказано. Площа виділеної земельної ділянки становить 0,4048 га.

Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоквартирної житлової забудови (9-16 поверхів) з допустимим видом забудови (окремостоячі багатоквартирні житлові будинки баштового типу без обмеження поверховості, з об’єктами обслуговування вбудовано- прибудованими) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Публічне акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Гравіс" зареєстроване за адресою: 01025, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 6/11 (кімната 307).

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

27.10.2017 13:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.