В центре внимания:

На українсько-польському кордоні заблоковано рух

На українсько-польському кордоні заблоковано рух

У суботу, 3 лютого, повідомлення про це надійшли одразу з двох пунктів пропуску. Акції загалом не відзначаються значною чисельністю. У Раві-Руській – три десятки осіб, А у Шегинях – 15-20 активістів. Однак цього цілком достатньо, щоб безперервно походжаючи нерегульованим пішохідним переходом, заблокували рух автомобілів.

Учора з’явилася інформація про те, що протестувальники мають намір не пропускати машини протягом усього дня. Аналогічні акції люди вже кілька разів проводили. Вони вимагають скасувати закон про податкові обмеження на часте ввезення товарів з-за кордону, який набув чинності 1 січня. Тепер правила безмитного ввезення товарів у ручному або супровідному багажі на суму до 500 євро ($635) і з вагою до 50 кг діятимуть тільки для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в’їжджає в країну не частіше, ніж раз на 72 години. В аеропортах сума безмитного ввезення удвічі більша.

3 лютого у коментарі для Інтернет-газети «Українська правда» помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян підтвердив, що блокування під’їздів до пунктів пропуску пов’язане зі змінами у митному законодавстві.

На українсько-польському кордоні заблоковано рух

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.02.2018 17:01 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.