В центре внимания:

Нестор Шуфрич збив чоловіка на переході

Нестор Шуфрич збив чоловіка на переході

Йдеться, правда, не про скандально відомого народного депутата, що зараз належить до фракції «Опозиційного блоку». Дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) у центрі Києва скоїв його син, на ім’я теж Нестор. Про це повідомила у ніч на 27 серпня прес-служба Нестора Шуфрича-старшого через мережу Facebook.

Вичерпної інформації наразі нема. Але відомо, що наїзд скоєно на пішохідному переході вчора ввечері. Нестор Несторович Шуфрич їхав автомобілем марки Bentley, начебто взятим на прокат для зйомок якогось музичного кліпа. Постраждалим виявився молодий чоловік. Його з переломом ноги і ще кількома травмами доставлено до лікарні.

Прес-служба народного депутата наголошує, що водій залишився на місці, відразу почав давати пояснення поліції, добровільно пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю. Тобто, повівся як і належить законослухняному громадянину. Отож, не зрозуміло, чи можна таке ставити комусь у заслугу.

Окрім того сказано, що Нестор Іванович Шуфрич розпорядився максимальну допомагати потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного обслуговування, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків, забезпечити компенсацію. Що теж не можна вважати доброчинністю, а лише спокутуванням провини.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

27.08.2017 13:36 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.