В центре внимания:

Не боротися з борцями проти корупції!

Не боротися з борцями проти корупції!

Приблизно так можна стисло охарактеризувати звернення до української влади очільника представництва Євросоюзу (ЄС) в Україні Хюга Мінгареллі. Виступаючи в п’ятницю, 1 грудня, у Києві на громадянській асамблеї «Smart реформи», він сказав: «Ми вдячні уряду і президенту за створення Національного антикорупційного бюро, Нацагентства із запобігання корупції і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Ви молодці, а тепер, будь ласка, дайте цим установам автономність і ресурси для виконання своїх завдань, інакше від них немає користі».

При цьому євро-дипломат наголосив – Національне антикорупційне бюро (НАБУ) збереже свою автономність, якщо представники інших органів перестануть на нього «наїжджати».

Тут, вочевидь, мався на увазі й недавній конфлікт між різними правоохоронними відомствами. 29 листопада у Державній міграційній службі заявили, що першій заступниці її голови Діні Пімаховій агент НАБУ намагався дати хабар. Наступного дня у НАБУ пояснили, що детектив не пропонував хабар, а це була спецоперація, яку зірвали Служба безпеки України (СБУ) та Генеральна прокуратура (ГПУ).

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.12.2017 3:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.