В центре внимания:

Пані, ви до суду? Покажіть тіло!

Пані, ви до суду? Покажіть тіло!

У середу, 21 лютого, Оболонський районний суд Києва продовжує розгляд справи про державну зраду президента-втікача Віктора Януковича. Однак цього дня тут було вжито ще не бачених і навіть нечуваних заходів безпеки. А все через анонсований приїзд у якості свідка чинного Президента України Петра Порошенка.

Приміщення суду оточили щільними лавами правоохоронців. Але особливо уважно правоохоронці ставилися до жінок, які хотіли потрапити на поверх, де розташована зала, якій розглядається згадана справа. Усі особи прекрасної статі повинні були пройти з працівницями поліції в окрему кімнату й продемонструвати відсутність написів на тілі. Як саме, конкретно не пишуть, але не інакше, як пропонували оголитися.

Причину такої прискіпливості зрозуміти не важко. Цього місяця під час візиту Петра Порошенка на Віденський бал у Австрії там здійснила гучну акцію активістка руху Femen, продемонструвавши респектабельній публіці свої груди. Як твердять, шляхом огляду жіночих тіл у Оболонському суді, таки вдалося виявити одну «секстрималку». Її затримали і доставили у відділок поліції.

Та найцікавіше полягає у тому, що всі ці перестороги виявилися даремними. Петро Порошенко до суду не приїхав. Йому дозволили давати свідчення за допомогою відеозв’язку з приміщення Адміністрації Президента.

Пані, ви до суду? Покажіть тіло!

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.02.2018 15:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.