В центре внимания:

Перегони за першість у створенні мережі 5G

Перегони за першість у створенні мережі 5G

У Сполучених Штатах визнають, що Китай захопив домінуючу позицію у виробництві й управлінні мережевою інфраструктурою. Тому відмова від створення у себе подібної мережі призведе до постійного відставання інформаційному полі. Отож у США мають намір невідкладно створити захищену надшвидкісну мобільну мережу 5G. Про це повідомляє у понеділок, 29 січня, інтерент-видання «Український тиждень».

За проектом, таку мережу мають впровадити упродовж трьох років. Є дві версії щодо реалізації плану: або це зроблять силами уряду, або – завдяки американським стільниковим операторам.

Нагадаємо, у Китаї вже випробовують новітню технологію. Торік у вересні стало відомо, що Ericsson та Intel продемонстрували взаємодію багатотипних бездротових мереж 5G під час перших випробувань у Пекіні. Тоді наголошувалося, що випробування здійснювалися під керівництвом Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китайської Народної Республіки.

Безпечна мережа 5G має вирішальне значення для роботи з новими технологіями, такими як автомобілі з автопілотом і віртуальна реальність.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.01.2018 15:41 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.