В центре внимания:

Перша ніч у наметах під Радою

Перша ніч у наметах під Радою

Вона минула без пригод. Хоча після учорашніх сутичок залишалася ймовірність провокацій. 18 жовтня вранці біля парламенту, за підрахунками журналістів, напнуто близько пів сотні наметів. Станом на 9-ту годину тут перебуває до двох сотень активістів. Однак вони зайняті не висловленням політичних вимог, а більш прозаїчною справою – сніданком.

Почався робочий день і у правоохоронців. Вночі вони роз’їхалися з-під Ради, а вранці числом до сотні дисципліновано вийшли на роботу. Генеральний прокурор Юрій Луценко вже заявив, що влада не буде зносити наметів, однак входити у зону мітингу доведеться через рамки металошукачів.

Нагадаємо, що акція протесту під парламентом розпочалася вранці 17 жовтня. Основним організатором називають партію «Рух нових сил» колишнього грузинського президента і екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі. Поміж інших активістів найбільш помітними є представники «Самопомочі» і «Свободи». Учасники акції вимагають скасування депутатської недоторканності, узаконення виборів за відкритими списками та запровадження антикорупційного суду.

Вчора увечері стало відомо, що коли депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна проходив через організований активістами «коридор ганьби», то отримав кілька ударів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.10.2017 11:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.