В центре внимания:

Петро Порошенко поговорив про Антикорупційний суд

Петро Порошенко поговорив про Антикорупційний суд

І не з ким-небудь, а з Президентом Європейської Комісії Жаном-Клодом Юнкером. Про те, що між двома політиками відбулася телефонна розмова, повідомляє 19 січня офіційний сайт Президента України.

Як сказано у тексті, під час спілкування обговорено прогрес в українських реформах. Однак питання Антикорупційного суду у повідомленні згадане окремо. Петро Порошенко наголосив, що цей орган має бути створений у відповідності до Конституції України та згідно з рекомендаціями Венеційської комісії. Досягнуто домовленості продовжити розмову під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Тим часом у Міжнародному валютному фонді (МВФ) продовжують наполягати на перегляді внесеного Президентом України у Верховну Раду законопроекту про Антикорупційний суд, пише 19 січня «Європейська правда», посилаючись на брифінг директора департаменту комунікацій цієї фінансової інституції Джеррі Райса.

Нагадаємо, що МВФ з цього приводу звернувся до голови Адміністрації Президента України Ігоря Райніна, однак це викликало гостро критичне реагування Банкової. Там дали зрозуміти, що не мають наміру змінювати законопроект.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.01.2018 23:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.