В центре внимания:

Поліція не знайшла вибухівки у приміщеннях бізнес-центрів Львова

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні близько 10.30 год анонім повідомив правоохоронців про замінування львівських бізнес-центрів: бізнес-парк "Промисловий" на вул. Промисловій, 52, бізнес-центр на вул. Героїв УПА, 73 та бізнес-центр "Лемберг" на вул. Б. Хмельницького, 176.

Правоозхоронці обстежили території та приміщення цих бізнес-центрів, евакуювали близько 750 людей, однак жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Наразі поліцейські встановлюють особу аноніма, який вже третій день поспіль надіслав інформацію про замінування на електронну адресу Центру безпеки міста.

Внаслідок цього поліція відкрила кримінальне провадження зі ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, вчора на електронну скриньку Центру безпеки міста також надійшло повідомлення про замінування трьох львівських бізнес-центрів на вулицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницького. Вибухівки поліцейські не виявили.

Ці бізнес-центри "заміновували" й 11 квітня.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.04.2018 4:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.