В центре внимания:

Прем’єр-міністр захистив Уляну Супрун

Прем’єр-міністр захистив Уляну Супрун

Під час години запитань до уряду у Верховній Раді, в п’ятницю, 6 квітня, Володимир Гройсман публічно висловився на захист виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я. Народний депутат від групи «Воля народу» Сергій Шахов запитав, чому досі в Україні немає «українського» міністра охорони здоров’я, а його обов’язки виконує Уляна Супрун, яка приїхала з США.

На це очільник українського уряду емоційно відповів: «Вона могла собі дозволити жити у будь-якій країні світу, їй достатньо ресурсів, але вона приїхала для того, щоб допомагати пораненим на Майдані».

Нагадаємо, що 3 квітня комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я рекомендував парламенту прийняти звернення до Кабінету міністрів про відставку виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. Тепер, після сьогоднішніх слів прем’єра, така відставка видається вкрай малоймовірною.

Уляна Супрун народилася 1963 року у Детройті, США. Ходила до української церкви, була активісткою Пласту. Має фах лікаря-радіолога. Восени 2013 року разом із чоловіком Марком переїхала до України. Під час Революції Гідності була у Києві на Майдані. Згодом очолила гуманітарні ініціативи Світового Конґресу Українців та заснувала громадську організацію «Захист Патріотів».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.04.2018 19:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.