В центре внимания:

Провал детективів НАБУ?

Провал детективів НАБУ?

Адвокат Олексій Шевчук, що представляє інтереси народного депутата України Борислава Розенблата повідомив, що з його клієнта знято підозру у вимаганні. Про це повідомила 20 жовтня інтернет-газета «Українська правда». У розмові з її кореспондентом юрист заявив: «Абсолютно все! Зняли підозру з охоронців! Нема вимагання! Ми підтвердили, що це була провокація детективів – і Розенблат нічого не отримував».

А у мережі Facebook вміщено пост Олексія Шевчука, де є й такі, не позбавлені зловтіхи, слова: «Це провал детективів національного антикорупційного бюро. Антикорупційна прокуратура підтвердила право Розенблата Б. на вільне пересування і не тільки Україною». Також адвокат наголосив, що Борислав Розенблат, якого нещодавно висадили із літака, мав право поїхати з України. Це підтвердив прокурор на судовому засіданні, яке відбулось напередодні.

Нагадаємо, Борислав Розенблат є фігурантом справи про вимагання хабара за видобуток бурштину, ініційованої Національним антикорупційним бюро України (НАБУ). Ще 19 липня на нього вдягли електронний браслет, а пізніше відпустили під заставу. А 17 жовтня він заявив, що може виїжджати за кордон та не носити браслет, бо термін зобов’язання минув. Однак Борислава Розенблата таки не пустили на літак до Німеччини. І зараз обирають запобіжний захід.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.10.2017 12:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.