В центре внимания:

П’яте одруження колишнього канцлера

П’яте одруження колишнього канцлера

Герхард Шредер, який очолював уряд Німеччини перед Анґелою Меркель, збирається восени цього року знову одружитися. Про це сам екс-канцлер заявив у четвер, 25 січня. Але при цьому зазначив, що рішення щодо місця і точного часу церемонії ще не прийняте.

Обраницею 73-річного Герхарда Шредера є громадянка Південної Кореї 48-річна Кім Со Йон. Вона працює представником німецької інвестиційної компанії NRW.Invest і вже підтвердила інформацію про весілля за запитом інформаційної агенції DPA.

Тим часом сам колишній німецький канцлер спростував слова своєї четвертої дружини Доріс Шредер-Кьопф про те, що «приводом, хоча і не єдиною причиною» їх остаточного розриву стало його нове кохання. Вони одружилися у 1997 році, а подали на розлучення у 2016-му. Є інформація, що процес розірвання шлюбу ще не завершений. То чи стане вільним до запланованого на осінь п’ятого одруження Герхард Шредер? Наразі його в жарт називали «аудімен», адже на логотипі німецької автомобільної компанії Audi зображено чотири кільця. Якщо їх стане п’ять, то це вже нагадуватиме емблему Олімпійських Ігор.

Світлина АР.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.01.2018 19:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.