В центре внимания:

П’ять продуктів, які треба їсти на ніч

П’ять продуктів, які треба їсти на ніч

Хто з нас не любить зазирнути холодильник після шостої? Частенько все розпочинається з банального: «А чи не випити мені води?» І закінчується поїданням канапок із ковбасою під акомпанемент тістечок або торта, густо намащеного кремом. Як приємні такі ось вечірні моменти. Особливо, коли весь день не вдався. Та тільки за задоволення доводиться платити. Регулярно поїдаючи легкі вуглеводи, можна так само легко наїсти жирові відкладення. Але нещодавно дієтологи оголосили карт-бланш на поїдання їжі ввечері! Фахівці вважають, що строга дієта зовсім ні до чого, якщо вибирати для вечірнього раціону корисні продукти харчування.

Чорний шоколад
Часто цей продукт вносять у список заборонених. І абсолютно марно, адже між шоколадним батончиком із горіхами та плиткою темного шоколаду є величезна різниця! Чорний шоколад містить мінімальну кількість цукру. Цей вид ласощів сприяє швидкому схудненню, а також приводить рівень холестерину в норму.

Зупа
Будь-які теплі рідини справляють заспокійливий ефект на наш організм. Якщо вечірньої пори відчуваєте, що горнятко гарячого чаю голод не вгамувати, обов’язково розігрійте зупу з курки або ярини. Але не варто вживати на ніч сочевицею, горох чи квасолею. Це може привести до неспокійного сну.

Мигдаль
Жменька мигдалю стане чудовим варіантом для тамування нічного голоду. Тим, хто хоче схуднути, не варто боятися його вживати. Дослідження, проведені American Journal of Clinical Nutrition, з’ясували, що цей продукт ніяк не впливає на набирання додаткової ваги.

Гарбузове насіння
Якщо вечірньої пори рука тягнеться до пакетика поп-корну або чіпсів, лясніть по ній! Замість цього сягніть по гарбузове насіння! Це саме те, з чим ваш організм із легкістю впорається, а також допоможе підготуватися до сну. Як відомо, гарбузове насіння надзвичайно багате магнієм, що дуже важливо для спокійного та глибокого сну.

Рис
Дієтологи відзначають безперечний факт: дієта, основним компонентом якої є рис, зменшує ризик появи безсоння до 46 %. Рис впливає на швидкість вироблення триптофану та мелатоніну. Саме ці гормони вкрай важливі для якісного сну. Також важливо розуміти усю підступність нашого організму. Іноді спрага може вправно маскуватися під сильний голод. Спробуйте випити склянку води, а краще кухлик теплого імбирного чаю! Приємних снів і гарної фігури!

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.10.2017 12:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.