В центре внимания:

Рекордне звинувачення Романа Насірова

Рекордне звинувачення Романа Насірова

Про варте Книги рекордів Гіннеса явище повідомляють 8 лютого інтернет-видання України. Громадські організації «Центр протидії корупції» та Transparency International Україна звертаються до відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова з проханням не затягувати розгляд його справи. Активісти підрахували – щоб зачитати увесь його обвинувальний акт у суді, знадобиться понад два роки.

Виявляється, Роман Насіров попросив суд зачитати повний текст обвинувального акту. А це – 774 сторінки! Отож, для прочитання усього обвинувачення потрібно щонайменше 25 засідань. Вони ж відбуваються раз на місяць через «завантаженість суду». Відтак на цю справу піде два роки. Тому автори звернення запропонували підсудному не затягувати справу та погодитись на скорочений обвинувальний акт, який має 70 сторінок.

Нагадаємо, що Романа Насірова підозрюють в тому, що у 2015-16 роках він наказав відтермінувати податковий борг групі підприємств. Таким чином було завдано державі збитків на 2 мільярди гривень (приблизно $74 мільйони).

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.02.2018 1:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.