В центре внимания:

Романа Насірова почали судити

Романа Насірова почали судити

Процес, якого з нетерпінням очікувала громадськість України, відрито 7 грудня у Шевченківському суді міста Києва. Тут проти колишнього керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова розпочато розгляд справи, яка однозначно є найбільш масштабною з усіх, які взялося розслідувати Національне антикорупційне бюро України (НАБУ).

Романа Насірова затримали ще 2 березня 2017 року. Його звинувачують у завданні державі збитків на суму 2 мільярди гривень (маже $ 74 мільони). Як твердять, він надав безпідставні податкові розстрочки підприємствам народного депутата Олександра Онищенка, що згодом втік з України. Сам підсудний вважає ці податкові розстрочки законними й заперечує наявність збитків.

За даними НАБУ та антикорупційної прокуратури, Роман Насіров має британський паспорт, однак доказів цього не надано. У справу навіть втрутилося посольство Великої Британії в Україні. Проте інформація звідти обмежується повідомленням, що наразі відповідні органи Сполученого Королівства вивчають усі факти.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

07.12.2017 14:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.