В центре внимания:

Рух Femen вдруге псує настрій Петрові Порошенку

Рух Femen вдруге псує настрій Петрові Порошенку

У п’ятницю, 9 лютого, інтернет-видання України розповідають про інцидент, що стався напередодні перед початком Віденського балу в Австрії. У числі його учасників були й Президент України з дружиною. Нагадаємо, що перебування на всесвітньо відомій імпрезі збіглося у Глави держави з робочим візитом у Республіку Австрію.

Пожвавлення у здавна відпрацьовану програму балу внесла активістка, що з’явилася на червоній доріжці. Вона оголила груди з нанесеним на тіло написом: «Poroshenko, get the fuck out of the Ball!». На сторінці руху Femen у мережі Facebook повідомлено, що в образі «пікової дами» до аристократичної публіки звернулася «українська секстремістка Аліса Виноградова». Далі у тексті наведено характеристики на адресу чинного Президента, які ми не вважаємо за пристойне відтворювати. Процитуємо лише завершальне речення, щоб прояснити мотиви акції: «FEMEN вимагає від Петра Порошенка вибрати: або олігарх, або Президент України – третього не дано!».

До слова, торік 14 листопада учасниці Femen підпалили біля головного магазину кондитерської корпорації «Roshen» у Вінниці декорацію у вигляді трамвая. Згодом Вінницька поліція повідомила про затримання у Києві активістки Аліси Виноградової.

«Femen» – незареєстрована громадська організація, що відома своїми скандальними, епатажними акціями протесту з неодмінним оголюванням грудей.

Світлини: вгорі – президентське подружжя на балу, внизу – акція активістки.

Рух Femen вдруге псує настрій Петрові Порошенку

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.02.2018 14:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.