В центре внимания:

Сенсація, яка не відбулася

Сенсація, яка не відбулася

У п’ятницю, 20 жовтня, в авторитетній інтернет-газеті «Українська правда» було оприлюднене таке твердження: «Президент футбольного клубу «Шахтар» Рінат Ахметов виплатив бразильцеві Марлосу 1 мільйон доларів бонусних за його згоду змінити громадянство на українське, щоб виступати за збірну України». При цьому видання посилалося на свої джерела у донецькому клубі.

Ромеро Бонфим Марлос отримав українське громадянство минулого місяця і вже встиг зіграти два матчі за збірну України. Зрозуміло, виникло запитання щодо мотивів Ріната Ахметова. Пояснення знайшлося дуже просте. У Прем’єр-лізі України є ліміт на іноземних гравців. А змінивши громадянство на українське, футболіст перестає бути легіонером.

Однак сенсації не відбулася. Пізно ввечері 20 жовтня та ж сама «Українська правда» оприлюднила відповідь з донецького «Шахтаря» на свій запит. А у ній сказано: «Інформація про виплату якого-небудь бонусу гравцю Марлосу за зміну громадянства – неправдива і абсолютно не відповідає дійсності. Своє рішення Марлос ухвалив за покликом серця. Це дуже сильний футболіст, який давно грає в Україні і любить нашу країну».

Світлина: Ромеро Марлос (праворуч) у однострої збірної України.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.10.2017 4:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.