В центре внимания:

Синютка вимагає від Садового збільшити кількість маршруток у місті

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, у облдержадміністрації проаналізували пасажиропотік за два вихідних та один робочий день.

Відтак, відповідно до угод на перевезення міжміських та приміських маршрутів, перевізники, які здійснювали перевезення у Мостиському напрямку, з 2 вересня курсуватимуть на АС Західна, замість Залізничного вокзалу, а для автобусів із Пустомитівського та Городоцького напрямку кінцева зупинка буде не на Приміському вокзалі, а на сертифікованій автостанції АС №3, а пасажири із Жовківського напрямку їздитимуть не до площі Теодора, а до АС№2.

«Зважаючи на те, що за попередніми підрахунками пасажиропотік не сягнув свого піку, але ми вже бачимо переповнені маршрутки, які курсують Львовом. Відповідно, вимагаємо від міської влади Львова якнайшвидше збільшити кількість автобусів на міських маршрутах або прийняти рішення про повернення на попередні місця», – зазначив Олег Синютка.

Синютка додав, що транспортні угоди з перевізниками укладені на основі вимог Львівської міської ради, то му він звернувся з офіційним листом до міського голови Львова Андрія Садового щодо вирішення питання транспортних перевезень.

Нагадаємо, станом сьогодні на ранок на лороги Львова не виїхала майже третина маршруток.

Ще 31 серпня активісти попереджали львів'ян про можливий транспортний колапс, адже вже відтоді кількість маршруток у місті значно зменшилась. Відтак міського голову Львова Андрія Садового закликали не допустити чергової транспортної проблеми.

Додамо, що востаннє Львів опинявся у транспортному колапсі у листопаді 2016 року і на початку року, у січні.

Також наприкінці серпня минулого року у Львові виник транспортний колапс через страйк приватних перевізників.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.09.2017 10:40 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.