В центре внимания:

Солідарність з народом України

Солідарність з народом України

Прес-реліз посольства ФРН у Києві від 28 серпня повідомляє про рішення уряду Німеччини виділити додаткові 1,5 мільйона євро (майже $ 1,8 мільйона) на підтримку гуманітарної програми ЮНІСЕФ (дитячий фонд ООН) в Україні. Допомогу буде надано найменш захищеним верствам населення східної України: новонародженим, дітям і їхнім матерям, а також людям похилого віку.

«Німеччина висловлює солідарність з народом України. Ми продовжимо надавати підтримку людям, що страждають в результаті подій на сході країни. ЮНІСЕФ – наш перевірений партнер у цій справі», – наголосив посол ФРН в Україні Ернст Райхель.

Основними завданнями програми є медичне забезпечення, постачання якісної питної води, поліпшення санітарних умов і психологічна допомога постраждалим в ході конфлікту. Зауважимо, що Німеччина залишається основним гуманітарних партнером України. З початку цього року звідти отримано понад 26 мільйонів євро ($ 31 мільйон) субсидій, наданих різними організаціями. А у 2016 році ЮНІСЕФ надав допомогу близько 200.000 дітей в зоні конфлікту в Донбасі.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.08.2017 22:43 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.