В центре внимания:

Сутенерство на експорт

Сутенерство на експорт

У п’ятницю, 10 листопада, Головне управління Національної поліції Києва повідомило, що викрито міжнародну злочинну групу, яка займалася продажем українок за кордон. Її організатора вже затримано. Він не громадянин України, але проживав у Києві і займався пошуком та вербуванням жінок під виглядом працевлаштування у клубах та готелях Туреччини та Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). За кожну з дівчат отримував по $ 1 тис.

Спільниця іноземця, яка проживає в ОАЕ, спершу проводила «візуальну оцінку» зовнішності дівчини, а визначивши придатних для свого огидного бізнесу, оформлювала їм документи для виїзду. Потім зустрічала ошуканих українок в еміранському аеропорту, обманом відбирала у них документи, привозила до будинку розпусти і змушувала надавати сексуальні послуги клієнтам.

У складі групи був і зовсім молодий сутенер – 19-річний мешканець Київщини. Він забезпечував прибуття до столичних готелів дівчат, які надавали послуги сексуального характеру іноземцям, за що отримували від 1600 до 2600 гривень за годину.

Організатора злочинної групи поліцейські затримали у аеропорту «Бориспіль» саме під час спроби продажу дівчат до Об’єднаних Арабських Еміратів. Триває досудове розслідування за статтями Кримінального кодексу України з формулюваннями «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» та «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.11.2017 15:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.