В центре внимания:

Сутички у залі Верховної Ради

Сутички у залі Верховної Ради

У четвер, 5 жовтня, парламент України повинен був розглянути два законопроекти про відновлення суверенітету на Донбасі. Проте ближче до вечора зо два десятки депутатів, більшість яких належать до фракції «Самопомочі», заблокували президію. Це викликало невдоволення у нардепів від «Блоку Петра Порошенка» і «Народного фронту». Виникла бійка.

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов звинуватив представників «Самопомочі» у спробі зірвати розгляд законопроектів щодо Донбасу. Але до його місця підбігла позафракційний депутат Надія Савченко і забрала у нього мікрофон. Голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив перерву.

Неспокійно цього дня було і під приміщенням Верховної Ради. Група осіб, яких інтернет-видання «Українська правда» віднесло до націоналістів, протестувала проти прийняття згаданих законопроектів. Активісти навіть заявляли про готовність штурмувати будівлю парламенту. Правоохоронці оточили їх в кільце. Втім, з настанням темряви акція себе вичерпала, її учасники почали розходитися.

Сутички у залі Верховної Ради

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.10.2017 22:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.