В центре внимания:

Темпи реформ в Україні рекомендовано прискорити

Темпи реформ в Україні рекомендовано прискорити

Інтернет-видання «Радіо Свобода» у вівторок, 10 квітня повідомляє, що у Світовому банку просять Україну прискорити реформи. Зокрема, там заявили, що для прискореного економічного зростання до 4% чи більше потрібно у найближчі два роки зберегти макроекономічну стабільність, завершити реформи ринку землі, протидії корупції, оздоровити фінансовий сектор та провести приватизацію.

«Всі ці реформи є необхідними, щоб стимулювати зростання інвестиції та продуктивності. Якщо проведення реформ затягнеться, то в умовах невизначеності економічне зростання може суттєво сповільнитися, а ризики неотримання необхідного зовнішнього фінансування суттєво зростуть», – попереджає Світовий банк у найновішому економічному огляді щодо України.

За оцінками Світового банку, економічне зростання в Україні прогнозується на рівні 3,5% у 2018 році, але за умови, якщо реформи у сферах протидії корупції, створення ринку землі, державних банків та приватизації будуть здійснені у найближчі місяці. Це також буде важливим сигналом для інвесторів.

Директор Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен з цього приводу наголосила: «Прискорення економічного зростання необхідне для покращення рівня життя українців, які ще досі потерпають від наслідків кризи 2014–2015 років».

Світлина: Сату Кахконен.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.04.2018 1:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.