В центре внимания:

Трагедія у штаті Флорида

Трагедія у штаті Флорида

Агенція Reuters у четвер, 15 лютого, повідомляє про сімнадцятьох загиблих і понад десяток поранених внаслідок стрілянини у школі Marjory Stoneman Douglas, що у місті Паркленді. Нападник, а ним виявився 19-річний колишній учень цього навчального закладу, затриманий поліцією вже на вулиці. Він намагався змішатися з учнями, що вибігали з приміщення, але був помічений і взятий під варту.

Шериф округу Броудер Скотт Ісраель повідомив на брифінгу через кілька годин після трагедії, що дванадцять з сімнадцяти жертв були вбиті в будівлі школи, двоє інших – зовні, один – на вулиці, а ще двоє померли в лікарні від ран. У числі жертв були як діти, так і дорослі. Керівництво двох прилеглих лікарень повідомило, що надає допомогу 13 потерпілим від кульових поранень та інших травм. П’ятеро з них перебувають у критичному стані.

Стрілянина в школі Marjory Stoneman Douglas стала другою найбільш кровопролитною після атаки 2012 року в навчальному закладі Sandy Hook Elementary в місті Ньютауні, штат Коннектикут. Тоді загинуло 26 осіб.

Світлина Reuters.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.02.2018 5:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.