В центре внимания:

Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні

Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні

Дата 18 лютого 2014 року стала особливим рядком у новітній історії нашої Вітчизни. Саме цього дня розпочався сповнений жертовності та героїзму етап Революції Гідності. Тоді впродовж трьох днів у центрі Києва загинули понад сто осіб, кілька десятків зникли безвісти, тисяча з лишком учасників Євромайдану отримали поранення.

По усій державі уже розпочалися і триватимуть упродовж 18-20 лютого заходи із вшанування пам’яті полеглих. У Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні відбувся поминальний молебень. Присутні заспівали Гімн України та вигукували гасла «Слава Україні!» й «Герої не вмирають».

На Майдані Незалежності розміщено тематичну інсталяцію з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні. Його в Україні відзначають щорічно 20 лютого. За офіційною інформацією Міністерства внутрішніх справ, у неділю, 18 лютого, поліція посилить заходи безпеки в Києві. Адже на цей день заплановано близько десятка масових заходів, загальне число заявлених учасників – понад 12 тисяч осіб. Дотримання порядку у столиці забезпечують три тисячі правоохоронців.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.02.2018 16:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.