В центре внимания:

Українці акул не бояться!

Українці акул не бояться!

Безперечно, їдучи на відпочинок у Єгипет, 52-річний підприємець з Ужгорода Михайло Волошин й уявити собі не міг, що повернеться відомим на усю Україну. І ось 8 серпня українські інтернет-портали поширили новину, що пан Михайло врятував 20-річну дівчину з Австрії.

У тому місці, де вона купалася у морі, зазвичай плавали дельфіни. Однак звідкись раптом взялася акула і вкусила австрійську відпочивальницю за ліву частину живота. Михайло Волошин помітив, що дівчина поводить себе якось дивно і кинувся її рятувати. Він зумів витягнути поранену на берег, де нею зайнялися медики.

«Видно було, що єгиптяни нічого такого не очікували і трохи розгубилися. Нам сказали, що востаннє акули тут були в 2015-му році, а до цього – у 2009-му. Це чудо, що разом з дівчиною, яка, до речі, живе зовсім в іншому готелі, опинився Михайло і зміг її витягнути. Ми всі ним пишаємося», – поділився враженнями один з очевидців події.

До речі, там же проводив відпустку ще один відважний українець – начальник частини пожежно-рятувальних робіт на водних об’єктах Юрій Білецький. Він взявся командувати розгубленими єгипетськими рятувальниками і вони спільно евакуювали з води людей. Бо постраждалих могло бути й більше.

Світлина: Михайло Волошин.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.08.2017 22:51 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.