В центре внимания:

У Львові судять двох бутлегерів

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління національної поліції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області та слідчого управління ГУ НП у Львівській області встановили місцезнаходження цехів з виготовлення фальсифікованого алкоголю та їх організаторів. Правоохоронці попередили надходження у продаж понад 14 тонн продукції сумнівної якості.

Двоє мешканців Львова віком 27 та 32 роки у різних куточках міста відкрили підпільні міні-цехи з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції. Для її зберігання вони винайняли окремі приміщення на території Львова та прилеглих населених пунктах.

Правоохоронці встановили місцезнаходження 4-х міні-цехів та ще 4-х так званих "перевалочних баз". Фальсифікат невеликими партіями реалізовувався на території Львівщини та у інших регіонах держави. Організатори використовували для маркування пляшок з горілкою підроблені акцизні марки.

Під час проведення санкціонованих обшуків у зловмисників було вилучено 130 тисяч гривень готівкою, 14 тонн спирту та спиртовмісної суміші, понад 3000 пляшок з готовим фальсифікатом та обладнання, що використовувалося для його виготовлення. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 1,2 мільйони гривень.

Організаторам незаконної діяльності цехів повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. Нагадаємо, що цехи по виготовленню фальсифікату виявили торік у травні.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.01.2018 2:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.