В центре внимания:

У пошуках дорогої каблучки китайці перебрали 13 т сміття

У пошуках дорогої каблучки китайці перебрали 13 т сміття

Ксія

Працівники китайського сміттєзбирального заводу кинулись у тонни сміття, шукаючи діамантову каблучку. Жінка, чий перстень несамохіть викинули разом із відходами, переконувала, що вартість каблучки становить 16,5 тис. USD.
Збагнувши, що викинула ювелірний виріб до смітника, поки прибирала свій будинок у провінції Цзянсу, Ксія одразу ж повідомила про це місцевому санітарному відділенню. Чен Янчжоу, директор офісу сміттєзбирального заводу, повідомив, що всі відходи, зібрані з її місцевості, були ущільнені та готові до перевезення на спалювання.
Поки Ксія дісталася до місця вивезення сміття на подальшу обробку, офіс уже був зачинений. Чен порадив жінці повернутись наступного дня. Він зазначив, що поставив охоронця для того, щоб той спостерігав за потоками відходів, аби переконатися, що вони не будуть дочасно вивезені до сміттєспалювального заводу.
Уранці восьмеро робітників перебирали 13 т ущільненого сміття і після двох годин пошуків коштовний перстень врешті-решт виявили. Каблучку знайшов Ян Чженлун, працівник офісу. Згодом Ксія прокоментувала так вчинок робітників: «Їхня благородність коштує більше, ніж мій перстень».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.12.2017 9:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.