В центре внимания:

Формулу «Роттердам+» застосовують незаконно

Формулу «Роттердам+» застосовують незаконно

Артем Ситник

Артем Ситник, директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) заявив, що так звана формула «Роттердам+», про яку нещодавно писав «Міст», застосовується незаконно щодо значної кількості вугілля. «Ми прийшли з обшуком в Національну комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики. Спочатку хотіли отримати документи через тимчасові доступи, але суд відмовив. Тому й провели обшук, в ході якого були вилучені ці документи», — сказав він.
«На жаль, ця формула не відповідає тим реаліям, які є в державі, — зазначив директор НАБУ. — Її застосовують до вугілля, яке постачається з-за кордону, але це лише 3 % від загального обсягу». Натомість формула застосовується до 100% вугілля. «На нашу думку це незаконно і після проведення всіх слідчих дій будемо приймати остаточне рішення по цій справі», додав він.
«Провадження зареєстроване на підставі рішення суду, ми почали розслідування кілька місяців тому, зібрали достатньо доказив і найближчим часом будемо приймати остаточне рішення», — заявив чиновник.

До теми
Павела Станчака обрали головою «Укртрансгазу». Контракт із громадянином Польщі уклали на один рік. «Очікується, що до фактичного виконання обов’язків президента «Укртрансгазу» п. Станчак приступить відразу після завершення формальних процедур із оформлення всіх необхідних документів, — повідомили в прес-службі компанії. — До того дня повноваження президента продовжить здійснювати Мирослав Химко, член правління та перший віце-президент «Укртрансгазу». До цього Павел Станчак працював на керівних посадах у польській державній нафтогазовій компанії PGNiG.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.08.2017 19:56 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.