В центре внимания:

Футбольний м’яч замість гаджета

Футбольний м’яч замість гаджета

У суботу, 25 листопада, у Києві відбувся черговий етап дитячого футбольного фестивалю «Кубок Ващука». У турнірі взяли участь 4 команди 7-річних хлопчиків.

Ініціатор змагань – один з найбільш титулованих футболістів України часів незалежності Владислав Ващук. Дев’ятиразовий чемпіон країни, провів 63 матчі у складі національної збірної. Грав у багатьох українських клубах, однак найбільше відомий виступами за київське «Динамо». Завершивши кар’єру гравця, залишився у футболі як тренер. У тому числі займається шляхетною справою – дарує радість спорту дітям.

Ось як прокоментував сьогоднішній турнір сам Владислав Ващук: «Ми не відходили від традиції нашого футбольного фестивалю. Принцип – олімпійський: головне – не перемога, а участь. Та й батьки, які прийшли повболівати за своїх хлопчиків у цей суботній день, побачили їх не в компанії гаджетів, а в активній грі! Це – мета ініційованого мною турніру!».

Втім, не обходиться у наш час і без проблем. Владислав Ващук послідовно дотримується принципу – діти не повинні платити за участь у турнірі! Водночас керівники установ, які мають власні спортивні бази, часто воліють здати їх в оренду за гроші, ніж займатися доброчинністю. Але наразі авторитет відомого футболіста допомагає переконувати співрозмовників.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.11.2017 23:00 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.