В центре внимания:

Чи це пан прокурор дрона вполював?

Чи це пан прокурор дрона вполював?

Цікаву історію розповів 31 липня у мережі Facebook член громадської ради Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Олексій Гриценко. Як можна зрозуміти з тексту, він разом з іще одним активістом відгукнулися на заклик генерального прокурора Юрія Луценка, який просив «повідомляти про недоброчесних прокурорів і надавати таку інформацію».

Ще торік журналісти-розслідувачі програми «Схеми», яка є спільним проектом «Радіо Свобода» та каналу «UA:Перший», повідомили – керівник Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності ГПУ Володимир Бедриківський не вніс до декларації маєток під Києвом. Він, начебто, записав його на матір, яка живе у Чернівцях.

І саме над цим не задекларованим будинком сьогодні кружляв безпілотний літальний апарат. Вочевидь, для уточнення інформації про мешканців. Але політ раптово перервався. Як написав Олексій Гриценко, «дрон було збито з вогнепальної зброї після певної кількості пострілів». А далі уточнив, що «людина, схожа на Бедриківського, втекла до озера», а дрон віддала сусідка, бо він упав на її територію. Правда, невідомо, чи придатний він тепер для подальшого використання.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.08.2017 2:01 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.