В центре внимания:

Юна танцюристка, що подолала рак

Юна танцюристка, що подолала рак

Цю дивовижну і зворушливу історію оприлюднив 8 жовтня україномовний сайт «Голосу Америки». Багаторазова чемпіонка України зі східних танців 16-річна Поліна Соболевська живе у місті Каховці Херсонської області. А ще вона своїм життям доводить, що силою духу можна здолати навіть найважчу недугу тіла.

На третьому році життя дівчинці робили операцію, підозрюючи апендицит, а виявили пухлину. Потім було два роки боротьби з раком, ще 4 операції. І наче мало цих бід – сталося передозування при хіміотерапії, а ще у кров занесли гепатит С.

Якось лікар-початківець сказав хворій дитині: «Поля, співай, танцюй – це твоє життя!» Його слова стали для неї дороговказом. Вона сама і її близькі навчилися жити з хворобою. Дівчинка зайнялася танцями. Це далося їй легко. У тому числі й завдяки природній гнучкості. Згодом почала вигравати змагання у східних танцях. Стиль Поліни називається «белліденс» (Belly Dance, англ. «танець живота»).

Вона щодня приймає гормональні препарати, щотримісяці здає аналізи і постійно стежить за тим, аби хвороба не повернулася. А коли якось у конкурсі додали номінацію для дітей-інвалідів, навідріз відмовилася у ній виступати.

Зараз Поліна Соболевська готується до міжнародного конкурсу зі східних танців у Єгипті. Хоча наразі вони з мамою не знають, де узяти близько $ 4 тисяч на поїздку. Але їм випадало долати й незрівнянно більші труднощі!

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.10.2017 20:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.