В центре внимания:

Як у Німеччині черепашку ув’язнили

Як у Німеччині черепашку ув’язнили

30 серпня інтернет-ресурс Metro розповів про ще нечуваний приклад бездушного поводження з домашньою тваринкою. Сімейна пара, відправляючись на відпочинок, не мала на кого залишити черепашку. От і вирішили просвердлити отвір у панцирі й прикувати бідолашну до дерева, щоб не втекла.

Найімовірніше, тварина б померла від спеки та браку води, якби її не помітили мешканці сусіднього будинку і не повідомили про цей випадок добровільних захисників тварин. Представники некомерційної організації «Ark 90» заявили, що були в стані шоку, коли усе це побачили. Один з активістів пояснив: «Мало того, що черепаху залишили без води, їй ще й пошкодили панцир. Для неї це не просто тверда оболонка, це як шкіра для людини. Тварина відчувала жахливий біль, коли їй свердлили панцир».

Представники «Ark 90» викликали пожежників, ті перерізали міцний повідок і віддали черепаху під опіку зоозахисникам. Коли господарі повернуться з відпустки, їм, скоріш за все, висунуть звинувачення у жорстокому поводженні з тваринами.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.08.2017 0:52 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.