В центре внимания:

Єгипетську візу допоможе отримати Інтернет

Єгипетську візу допоможе отримати Інтернет

Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ (МЗС) України у п’ятницю, 8 грудня, повідомив, що відтепер українці можуть виїжджати до Єгипту на підставі електронної візи «e-Visa».

Щоб її оформити, громадяни України, які планують поїздку до Єгипту з туристичною або діловою метою, а також з метою транзиту територією країни, можуть подати он-лайн заяву на офіційному веб-сайті www.egyptvisa.com протягом 90 днів до запланованої дати в’їзду.

Заявник повинен мати закордонний паспорт, дійсний протягом 8 місяців з дати прибуття в країну, електронну копію паспорта для завантаження під час подання заяви на сайті, документи, що підтверджують мету і строки запланованої поїздки, зворотні квитки та платіжну банківську картку.

Після заповнення необхідних форм та он-лайн сплати консульського збору ($ 25) заявник отримує копію електронної візи – «e-Visa» електронною поштою. Документ необхідно роздрукувати та після прибуття пред’явити представникам прикордонного контролю Єгипту.

Для оформлення електронної візи для дітей, які мають окремий паспорт, подаються окремі заяви. Звертатися по e-Visa рекомендується не менше, ніж за 7 днів до дати запланованої поїздки.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.12.2017 19:30 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.