В центре внимания:

ЄС таки закриває проект на українському кордоні

ЄС таки закриває проект на українському кордоні

Нещодавно інтернет-видання вже повідомляли про закриття проекту з фінансування модернізації контрольно-пропускних пунктів (КПП) на західному кордоні нашої держави. Однак одразу по тому з’явилося кілька спростувань без вказування джерел.

Нарешті у четвер, 22 лютого, агенція УНІАН оприлюднила повідомлення свого власного кореспондента у Брюсселя. На його запитання речниця Євросоюзу Майя Косьянчич відповіла, що «з огляду на затримки, пов’язані з виконанням, після нашої оцінки та з урахуванням внесків відповідних держав-членів, ми дійшли висновку, що проект не міг бути завершений вчасно». Вона підтвердила, що шість проектів зараз перебувають у стадії закриття, а невикористані кошти відшкодовуються.

Цього ж дня факт закриття зазначених проектів підтвердив і прем’єр-міністр Володимир Гройсман, сказавши, що ця довготривала ініціатива, на жаль, не була виконана у потрібний спосіб через цілу низку причин. Втім, очільник уряду не втрачає оптимізму: «Але буде нова програма, про яку ми будемо говорити з європейськими партнерами. Ми будемо розбудовувати, в тому числі на рівні двосторонніх відносин, КПП з сусідніми країнами». Залишається сподіватися, що нова програма не повторить сумної долі своєї попередниці.

Світлина УНІАН.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.02.2018 1:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.