В центре внимания:

Італійське палаццо українського міністра

Італійське палаццо українського міністра

28 лютого інтернет-видання «Наші гроші» з посиланням на документи з бізнесового та майнового реєстрів Італії пише, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков торік отримав у власність віллу на італійському узбережжі Середземного моря. Названо навіть адресу – вулиця Баттері в італійському муніципалітеті Сан Феліче Чірчео у регіоні Лаціо.

У палаццо корисною площею 566 метрів є аж 26 кімнат. Приблизна вартість об’єкту – 774 тис. євро ($952 тис.). «Наші гроші» описують схему придбання – у 2017 році фірма «Avitalia S.R.L», власником якої на 100% є Арсен Аваков, поглинула іншу італійську фірму «Ferdico S.R.L», а та 3 лютого цього ж року отримала держакт про право власності на віллу за вказаною вище адресою.

Пан Арсен Аваков вже відреагував на цю публікацію. Правда, не сам, а передав свій коментар інтернет-газеті «Українська правда» через директора департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артема Шевченка. Процитуємо лише короткий фрагмент тексту, бо увесь він написаний у тому ж дусі: «Це один із декількох туристичних бізнесів, яким займається дружина. Легально, офіційно, транспарентно – і в цьому немає жодної сенсації». Напрошується висновок – добре мати багату дружину! Хоча б тому, що це дозволяє українським високопосадавцям уникати сенсацій.

Світлина: будинок з басейном за цією адресою на Google Maps.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.02.2018 15:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.