В центре внимания:

Чим зайнятися, щоб з користю провести час із дітьми?

Чим зайнятися, щоб з користю провести час із дітьми?

Діти люблять грати, вони зовсім не втомлюються від тих самих розваг з батьками, навіть якщо вам здається, що це дійство повторюється вже тисячу разів. В багатьох сім'ях звикли грати в хованки й «вгадай, хто ти» (це коли наклеюють стікери на лоб і потрібно ставити питання). Граючи з дітьми, батьки можуть абсолютно розслабитись і не боятися виглядати безглуздо. Ви навіть не уявляєте себе, як це вплине на ваші стосунки з малечею. Однак, якщо ви дійсно хочете вражень на все життя, тоді атракціони Уруру — саме те, що вам треба. Тут вас чекають:

  • мотузковий парк;
  • захоплюючі гірки;
  • тюбінг;
  • унікальна територія з динозаврами.

Стосовно останнього пункту, це найбільш впізнаваний елемент розважального комплексу. Діти та навіть дорослі будуть в захваті від повнорозмірних макетів доісторичних тварин, які максимально детально та реалістично відтворюють їх зовнішній вигляд. Ще більше емоцій подарують їх можливості, динозаври анімовані та вміють голосно ричати. Окрім цього вас чекають батути, сафарі, водяне містечко, амфітеатр, скеледром і т.д.

Щоб відвідати це дивовижне місце відправляйтеся за адресою Старе село, вул. Лісова 14 (Львівська область – 12 км від Львова, як їхати до Бібрки трасою Н09). Парк атракціонів Уруру зробить ваше дозвілля куди більш різноманітним та наповненім цікавими пригодами. Але крім цього не забувайте й про ряд інших «обов'язків».

Чим зайнятися, щоб з користю провести час із дітьми?

Читайте разом

Почитайте із дитиною книгу. Якщо ваші діти старші, можете навіть читати свої власні книги поряд. Це тихе проведення часу зближує як ніщо інше.

Займайтеся цікавим разом

І в батьків, і в дітей зазвичай є чарівні спогади про справи, якими вони займалися разом. Якщо ви можете підтримати свою дитину і бути поруч, коли вона вперше спробує якусь цікаву чи складну справу, не втрачайте цієї можливості! Нова секція, виступ у гуртку, будь-яке інше місце, де дитині необхідна ваша підтримка — будьте поруч, і ці спогади назавжди залишаться у його пам'яті.

Як проводити час з дитиною продуктивно, якщо ви дуже зайнятий батько?

Вкористовуйте вільні хвилини максимум. У багатьох батьків існує неправильна установка, що з дітьми просто необхідно проводити багато часу. Якщо чесно, навіть якщо у вас зараз є лише 10 хвилин, але ви по-справжньому проведете їх разом із повною віддачею, цього часу буде достатньо. Тут набагато важливіша якість спільно проведеного часу, а не його кількість.

Під час вечері обов'язково дізнайтеся як справи у ваших дітей. Зазвичай вдень ми зайняті в офісі, а діти у школі, а от увечері вся родина у зборі. Це чудовий час, який ми можемо провести з користю. За їжею поговоріть про те, як минув день. Запитайте у дитини, які у неї сьогодні були уроки або з ким вона зараз дружить. Але будьте готові до того, що і вам поставить різні питання на кшталт «Мам, що ти робила сьогодні на роботі?» або навіть "Мам, а в тебе суровий керівник?".

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.11.2021 10:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.