В центре внимания:

Де зупинитися у Львові?

Де зупинитися у Львові?

Зима вже на носі, тому кожен планує кілька днів відпустки в хорошому місці. Проте, щоб провести приємний час, хоч на морі, хоч в горах, необхідно подбати про вибір готелю. Часом необхідно витратити кілька годин в Інтернеті в пошуках ідеального готелю, який забезпечить комфортні умови, хорошу їжу і атракціони протягом дня. Ми «копаємо» сотні оголошень і сторінок, щоб нарешті знайти місце, яке подобається візуально і доступно за ціною. При пошуку хорошого готелю в Одесі вам напевно попадеться оголошення «Gruner Lviv Boutique Hotel» і це не випадково. Адже вони мають у своєму розпорядженні більш ніж 30 номерів (детальніше за посиланням https://grunerhotel.com/rooms/), від стандарту до апартаментів, басейн, спа і багато іншого буде у вашому розпорядженні протягом усього відпочинку.

З чого почати пошук?

Перш за все необхідно визначити більш-менш реальні витрати, які ми можемо виділити на сам готель. Коли встановимо певну суму, вибір готелів буде набагато простіше, але ми повинні пам'ятати, що не варто фокусуватися тільки на ціні на ніч, а також звернути увагу на інші аспекти. Перше враження має значення. Відвідавши сайт передбачуваного готелю, ми відразу зрозуміємо рівень закладу. Як ви знаєте, веб-сайт — це перше і єдине місце, де ми можемо побачити готель, перш ніж будемо заселятися.

Нам сподобався сайт, місце для нас ідеально підходить, прийшов час побачити прейскурант. Коли ми визначили, скільки хочемо витратити на весь час перебування, буде набагато легше оцінити, занадто високі ціни для нас або, може бути, набагато нижче, ніж очікувалося. При перегляді прейскуранта зверніть увагу на кілька важливих речей. Ціни часто змінюються в залежності від сезону. Кожен з готелів по сезонах встановлює їх по-різному, а у деяких немає такого поділу. Чи є ціна за людину або за ніч. Це значна різниця! Наведемо приклад: двомісний номер в готелі X коштує 2000 грн/чол., в готелі Y, двомісний номер коштує 3000 грн/день. Припускаючи, що ці номери ідентичні, і ми хочемо забронювати їх для двох чоловік, нам набагато вигідніше заселитися в Y Hotel.

При виборі відпочинку з дітьми зверніть увагу на ціни для дітей. У кожному з готелів є окремий прейскурант. В одному діти до 4 років живуть безкоштовно, а в іншому діти до 4 років не оплачують тільки в тому випадку, якщо вони сплять в ліжку зі своїми батьками. Найчастіше можна орендувати дитяче ліжечко або купити так зване додаткове місце.

Ми знайшли місце, яке нас повністю влаштовує по бюджету, номери відповідають всім нашим вимогам, тому прийшов час подумати про те, що робити, коли почнеться дощ під час нашої відпустки. Цей фактор слід враховувати. Відмінна альтернатива прогулянкам — настільний теніс або більярд, тематичні майстерні або покази фільмів.

 

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.10.2021 23:27 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.