В центре внимания:

Феєричні номери з балетними па: чого чекати у Львові цієї весни?

Балет завжди зачаровував глядачів, адже це не просто танок вмілих артистів, а дещо більше, справжні емоції та почуття, які вкладаються у кожен рух та крок. Цієї весни у місті можна буде відвідати найбільш культові події, які подарують неймовірні відчуття та спогади. Повний перелік можна переглянути на сайті https://lviv.kontramarka.ua/uk/theatre.

Вечір одноактних балетів: мікс з кращих міжнародних вистав

Головною особливістю такого вечора є можливість насолодися одразу кількома виставами, а саме несамовитою «Кармен», примхливою «Ніччю вальпургії» та фінальним па з балету «Пахіта». Цього разу у центрі будуть романтичні стосунки, історії розлуки та печалі, що тісно сплітаються з міфічними і фантастичними мотивами. Артисти розкажуть історію спокусливої циганки Кармен, що стала жертвою палкої любові. На сцені оживуть неймовірні сюжети та події, що супроводжуються феєричною музикою, історіями та казками. Серед таких – легенда про Вакха, чарівливі розповіді Фавна та гучне почуття кохання. І довершить виставу неймовірний вир історичних подій, а саме – оповідка із життя найпопулярніших балерин того століття.

Феєричні номери з балетними па: чого чекати у Львові цієї весни?

Стати частиною мистецтва можна буде 12 квітня у Львівському національному академічному театрі опери та балету.

Білосніжка та семеро гномів на новий лад

Цей номер не потребує опису, адже не знайдеться людини, яка б не знала достеменно всю історію цієї казки. Усі ми зростали під мотиви легендарної книжки братів Грим, що принесли не лише в нашу країну, але й в інші масу цікавих та інтригуючих сюжетів. На сцені оживе найбільш популярний з них, а саме – історія дівчинки, що потрапила до сімох гномів, які дбали про неї у будь-якій, навіть скрутній ситуації.

Феєричні номери з балетними па: чого чекати у Львові цієї весни?

Це казка про справжню дружбу, про добро, яке незмінно перемагає зло, та про силу істинного кохання. У цьому році вона отримає нове виконання від народних артистів опери та балету України.

Спектакль можна буде побачити 14 квітня у Львівському національному академічному театрі опери та балету.

Жізель – найромантичніший балетний виступ століття

Даний спектакль у всьому світі вражається одним з найбільш романтичних та чарівних. Секрет криється в його сюжеті, де тісно сплітається любовна інтрига та фантастичні світи. У центрі подій – дівчина на ім`я Жізель, яку зрадив коханий та яка помирає, не маючи сили перенести настільки болючі переживання. Але вона не покидає цей світ, а перетворюється на міфічну істоту – віліс, наречену, яка померла за трагічних обставин незадовго до весілля.

Феєричні номери з балетними па: чого чекати у Львові цієї весни?

Головна мета цих істот – затанцьовувати до смерті усіх людей та чоловіків, що опиняються поруч із ними. Але, навіть будучи примарою, Жізель знаходить іскру кохання та рятує свого нареченого.

Подивитись цю історію можна буде 24 квітня в Львівському національному академічному театрі опери та балету.

Долучаймось до прекрасного разом з друзями та членами родини, відкриваючи нові горизонти!

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.02.2019 19:04 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.