В центре внимания:

Йога — це стан душі

Йога — це стан душі

Заняття йогою дуже популярні в сучасному світі. Йога — це єдиний вид фізичної активності при заняттях яким ми не віддаємо енергію, а, навпаки, отримуємо. При правильному виконанні асан ви відчуваєте неймовірний приплив сил і позитивної енергії під час і після заняття. Особливо якщо займатися на свіжому повітрі в оточенні гір. Так рекомендуємо хоч раз в житті записатися на йога тур в Карпати https://izki.ua/korporativi/joga-tury-v-karpatah/, щоб відчути на собі неймовірний вплив природи.

Детальніше про заняття йогою

Йога дуже корисна людям будь-якого віку, протипоказань за станом здоров'я практично немає. Заняття спрямовані насамперед на гармонізацію душі й тіла. Цей вид фізичної активності допомагає нам бути здоровими, успішними, домагатися поставлених цілей в усіх сферах життя. Чому ж йога так корисна? Ця фізична активність допомагає прибрати нав'язливі думки, на які наш мозок витрачає величезну кількість енергії. Під час занять ми звертаємо всю нашу увагу на конкретні групи м'язів, тим самим наш розум концентрується на виконанні асан і приходить в стан спокою. Непотрібні і нав'язливі думки, які так заважають нам в житті, просто відступають в цей момент. В результаті енергію ми можемо витратити на корисні і приємні справи. При регулярній практиці ми менше втомлюємося і більше встигаємо.

Також йога сприяє схудненню і оздоровлення всього організму. При регулярних заняттях нормалізуються обмінні процеси в організмі, енергія по тілу починає йти правильно, прибираються блоки і затиски, тим самим нормалізується вага і значно поліпшується наше здоров'я. Великою перевагою є те, що базові асани дуже прості, і будь-яка людина в змозі їх виконувати навіть самостійно. На початковому етапі все-таки бажано робити вправи під контролем досвідченого інструктора. Займаючись йогою регулярно, ми стаємо більш спокійними, врівноваженими і дисциплінованими. Нам набагато простіше вдається контролювати свої емоції, а, отже, ми легко вирішуємо життєві завдання і в цілому покращуємо якість життя. Заняття йогою — це шлях до щасливого і гармонійного життя!

Переваги занять йогою

Тренування дозволяють отримати гарну фігуру. У жіночій йозі розроблені спеціальні динамічні комплекси для схуднення. Йога розслабляє і допомагає зняти стрес. Вона позитивно впливає на нервову систему. Люди, які регулярно відвідують тренування, стають спокійнішими і краще реагують на різні життєві труднощі.

Заняття корисні для здоров'я:

  • сприяють підвищенню імунітету;
  • знижують болі в суглобах і спині;
  • нормалізують метаболізм;
  • стимулють виведення токсинів.

Відзначається омолоджуючий ефект йоги. До того ж заняття позитивно впливають на поставу. Все це робить людину привабливішою зовні.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.10.2021 9:15 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.