В центре внимания:

Клініка сімейної медицини «Родина» — як лікують хворих

Клініка сімейної медицини «Родина» — як лікують хворих

«Родина» — приватна клініка сімейної медицини у Львові, де кожен пацієнт зможе знайти свого лікаря. Тут лікарі проводять періодичні та попередні огляди, що сприяють подальшому правильному вирішенню проблеми. Терапевт, кардіолог, гінеколог, уролог, невролог, стоматолог та інші лікарі вузьких спеціалізацій проводять свої прийоми. Дізнатися докладніше та записатися до фахівця можна на сайті https://rodyna-medical.com.ua/project/konsultacziya-simejnogo-likarya/ у телефонному режимі.

Сімейна медицина: у чому переваги такого підходу

Сімейний лікар є багатопрофільним фахівцем, який береться за проблеми, пов'язані з обстеженням, профілактикою, реабілітацією та лікуванням різних захворювань. Рідко лікар може направити пацієнта до іншого вузького фахівця за консультацією. Для вирішення проблеми застосовують комплексний підхід:

  • збір анамнезу;
  • постановка діагнозу;
  • повне одужання.

При необхідності сімейний лікар клініки «Родина» може виїхати додому до хворого, щоб провести діагностику. Лікар проводить профілактичні огляди, робить вакцинацію, оформляє всю необхідну документацію та є сполучною ланкою між вузьким фахівцем та пацієнтами. У клініці «Родина» можна знайти хорошого сімейного лікаря.

Транспортування хворих: як провести процес правильно

Нерідко пацієнту потрібне транспортування до лікувального закладу, реабілітаційного центру чи додому. Це спеціальна послуга, виконати яку може висококваліфікований персонал. Тут використовується спеціальне обладнання та транспорт. Існує два види медичного транспортування: екстрене та планове. У першому випадку життю пацієнту загрожує небезпека і йому необхідне невідкладне хірургічне чи медичне втручання, яке можуть провести лише у спеціалізованій лікарні.

При стабільному стані проводиться планове транспортування. Хворого супроводжує бригада медиків. Перед поїздкою лікар оцінює стан людини. Пацієнти непритомні, з гострими болями, з порушеннями мозкового кровообігу, інфарктом міокарда, будь-якого виду шоку, тяжкою травмою черепа або хребта, з хірургічними та терапевтичними патологіями транспортуються у транспорт на ношах. Переносять ноші плавно, утримуючи їх горизонтально. Якщо на шляху сходи, потрібно виносити пацієнта ногами вперед, підтримуючи голову вище за рівень нижніх кінцівок. Уважний підхід до пацієнта, дотримання всіх правил лікування, проведення обстеження на новітньому обладнанні дають можливість центру «Родина» займати перші місця в серці хворих.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.10.2021 13:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.