В центре внимания:

Кредит під заставу нерухомості в Києві

Кредит під заставу нерухомості в Києві

Сьогодні існує багато способів для вирішення фінансових проблем і один з них - це кредит під заставу нерухомості. Якщо вас цікавить кредит під заставу нерухомості в Києві, звертайтесь в фінансову компанію «Траст Хаус», в якій можна отримати термінові позики від 2% на місяць. Яким чином можна скористатися цією послугою? Перш за все ви повинні відправити в компанію документи на нерухомість, які будуть перевірені й оцінені фахівцями, а ті, в свою чергу, відправлять вам кредитні плани. Якщо сторони дійдуть згоди, тоді заключається нотаріальний договір, його підписують дві сторони і позичальник отримує гроші.

На сайті згаданої компанії можна залишити онлайн заявку для отримання кредиту: вкажіть свої контактні дані і відправте заявку. «Транс Хаус» - це офіційна фінансова організація, яка стабільно працює на українському ринку заставного кредитування вже більше 10 років і має всі необхідні дозволи, що надають їй право займатися цією діяльністю. Умови роботи з «Траст Хаус» наступні: позичальник може розраховувати на отримання до 80% вартості нерухомості, кредит видається під процентну ставку від 2% в місяць, на термін від двох місяців. При оформлені кредиту позичальник оплачує тільки послуги нотаріуса і податок.

Погасити кредит можна достроково, а також можна відстрочити платіж. Отримати кредит ви можете під заставу квартири, будинку, земельної ділянки або нежитлового приміщення. На відміну від банків, у цій фінансовій компанії ви можете отримати кредит під заставу нерухомості без довідки про доходи в розмірі до 1500000 гривень. Складена угода оформлюється і вступає в дію протягом одного робочого дня. Після фінального обговорення домовленостей проводиться переказ суми кредиту на розрахунковий рахунок позичальника.

До переваг такого співробітництва слід також віднести можливість позичальникові сплачувати борг в зручний для нього час, різними сумами до повного погашення кредиту, а також можливість рефінансувати кредит в випадку непередбачених ситуацій. При цьому, в разі дострокової виплати кредиту не проводиться нарахуванння штрафів і скритих платежів. Звернутися в названу компанію можуть навіть клієнти з поганою кредитною історією. І, як уже було зазначено, оформлення договору підтверджується нотаріусом. Скористуватися цією послугою можуть і юридичні особи, і фізичні, віком від 18 років.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.09.2021 0:54 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.