В центре внимания:

LA П’єц – один з кращих сервісів з доставки піци

LA П’єц – один з кращих сервісів з доставки піци

Італійська піца з різноманітними начинками - популярна страва не тільки в цій спекотній країні, але і у всьому світі. Її однаково люблять дорослі і діти. Якщо у вас немає часу або бажання готувати, а гості на порозі, піцерія LA П’єц пропонує замовити піцу прямо додому. Також можна вибрати різні страви на свято, для корпоративного обіду і просто для гарного вечора – їх доставлять в найкоротші терміни.

Доставка піци від сервісу LA П’єц – це гарячі смачні страви, які готуються тільки з якісних і свіжих продуктів досвідченими майстрами-піццайоло.

5 причин замовлення у LA П’єц

Ті, хто обирають доставку від сервісу LA П’єц, отримують безліч переваг:

  1. Фірмові інгредієнти. Піцу готують тільки за оригінальними рецептами. Клієнти можуть не сумніватися в її бездоганних смакових якостях, адже для приготування використовуються найкращі та найсвіжіші інгредієнти. Ніжна моцарела, оригінальні спеції і справжнісінькі томати – ці продукти в складі незамінні.

  2. Тільки свіже тісто. Воно також готується за оригінальною рецептурою. У доставці не використовується заморожене тісто, тільки свіжо приготоване, яке має настільки вишуканий і неповторний смак.

  3. Піца з додаванням інгредієнтів за бажанням замовника. Сервіс пропонує клієнтам докласти руку до створення страви. В онлайн-режимі ви можете змінити блюдо, додавши шинку, скибочки яловичини, баварські ковбаски або улюблені вегетаріанські інгредієнти – ананаси, маслини і болгарський перець.

  4. Різноманітне меню. У меню LA П’єц пропонується 18 видів піци, салати та напої, що урізноманітнить будь-яке сімейне застілля або приємний вечір у компанії друзів.

  5. Швидка доставка. Багато-хто дивується, як швидко і злагоджено працює ця кур'єрська служба. Як тільки замовленню присвоюється номер, він миттєво надходить в обробку. Тож можна сміливо накривати на стіл – піца вже в дорозі.

Оформити заявку можна на сайті https://la.ua/drogobych/, і не доведеться думати, як смачно перекусити на роботі чи вдома.

Як замовити піцу додому

Найскладніше при замовленні – це вибрати начинку на свій смак. Зробити це часом нелегко, бо піца від сервісу LA П’єц – це справжній гастрономічний шедевр. Страви з різними наповненнями, тож потрібна знайдеться для будь-якої компанії, де у кожного свої побажання. Після того як клієнт повідомить про свій вибір, пекарі сервісу все приготують, а кур'єри привезуть у потрібне місце.

Доставка страв додому – це економія часу, який можна буде присвятити собі та близьким. Це дозволяє зробити вечір незабутнім для сім'ї або друзів, а сервіс подбає про їжу для застілля.

В онлайн-режимі на сайті можна переглянути меню і зробити замовлення будь-якої страви. Також у розпорядженні клієнтів номери телефонів – можна зателефонувати, якщо потрібно уточнити деталі. Менеджери на зв'язку для прийому заявок з 10:00 до 23:00 щодня. Піца від LA П’єц буде оперативно доставлена на будь-яку адресу в максимально короткі терміни.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.11.2021 17:42 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.