В центре внимания:

Меблева кромка - така непомітна, але важлива деталь

Меблева кромка - така непомітна, але важлива деталь

 

Сучасне меблеве виробництво України тішить своїм нетривіальним підходом до деталей. Більше немає необхідності замовляти предмети інтер'єру з Європи, на вітчизняному ринку маса гідних виробників, які не поступаються якістю, і дизайном, і тим більше ціною. Навіть така дрібниця як кромка на виробах з ДСП та ДВП може радувати око https://tomek.lviv.ua/catalog/krayki/ усіма кольорами веселки, та надавати інтер'єру настрою та родзинки.

Кромка меблів - захисне покриття на торець (місце зрізу) ДВП або ДСП плити. Кромка, за великим рахунком, необхідна не стільки як декоративний елемент, а більше як захист плити від попадання вологи, пилу. Зазвичай кромки виготовляють із синтетичних або натуральних матеріалів, кожен різновид має свої переваги та недоліки, відрізняється за вартістю. На наших меблевих виробництвах використовують:

• Паперову кромку з меламіновим просоченням – така кромка дуже пластична, добре гнеться. Найчастіше її використовують для торцювання внутрішніх елементів, тому що зовнішні торці вона слабо захищає від зовнішніх подразників;
• ПВХ кромка – найпопулярніша для торцювання, міцна, щільна, в міру пластична, добре захищає торці виробу від попадання вологи, має відносно не високу вартість;
• Кромка АБС – виконана з пластику, здатна захистити торці і тривалий час зберегти естетичний зовнішній вигляд.
Крім візуальної складової, меблева кромка виконує низку важливих функцій:
• закриває зріз плити;
• перешкоджає попаданню вологи та деформації матеріалу;
• зменшує або перешкоджає надходженню формальдегіду з плити в повітря.

Сучасні меблеві кромки – ПВХ та АБС чудово адаптуються до побутових реалій, вони переносять вологе прибирання, перепади температури, обробку агресивними миючими тощо. І використання гарної кромки на меблях – запорука її довговічності, та гарної репутації виробника.

Величезний асортимент кромки в каталозі магазину «Томек», тут представлені матеріали різної товщини, ширини, також можна підібрати колір. А ще, тут чудовий вибір з різних матеріалів і текстур, в різному габаритному розмірі. І для замовлення достатньо набрати номер менеджера з розділу контакти, далі вам проведуть професійну консультацію, допоможуть підібрати необхідний товар, допоможуть з прорахунком або вимірами, опрацюють замовлення оперативно.

 

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.11.2021 11:34 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.