В центре внимания:

Насіння льону на експорт

Насіння льону на експорт

Компанія GoldExim співпрацює з українськими фермерами для поставки зі всього світу найкращого льону. Hасіння льону на експорт можливо з компанією GoldExim. Вирощуванням льону займались ще з давніх-давен. Тому фермери поєднують накопичені знання з сучасними технологіями. Це дає чудовий результат отримання якісної продукції. Висока якість-саме те, чого прагнуть покупці та це доступне для них з товарами від GoldExim. Компанія має великий досвід у міжнародній торгівлі. Тому всі процеси експорту продукції знаходяться під контролем. На сайті можна ознайомитись з продукцією та оформити замовлення онлайн. Кожен вид льону має детальний опис та фото товару. Тут можна замовити льон золотистий та коричневий.

Насіння льону вважається одним з основних продуктів. Які отримують з однойменної рослини. Наразі льон стає все більш популярним, адже є джерелом омега-3 жирів, білків, клітковини. До його складу входять:

  • кілька вітамінів групи В,
  • магній,
  • фосфор,
  • кальцій та інше.

Насіння льону корисне для здоров'я. Поліпшує травлення, знижує ризик серцевих захворювань, діабету та раку. Лляне насіння додають до каш, хліба, батончиків, снеків та іншого. Лікарі радять вживати насіння льону з кефіром на сніданок. Потреба в ньому зростає з кожним роком, оскільки насіння вживають для профілактики захворювань та лікуванні. Радять вживати не більше 250 мл в день відвару з насіння льону. Зберігати продукт потрібно в темному і прохолодному місці.

Компанія самостійно організовує доставку товарів від виробника до столу замовника. Насіння зберігають та обробляють таким способом, що підтримується висока якість продукту. Використовують різні способи пакування. Компанія GoldExim реалізує насіння лише преміум класа. Це гарантовано висока якість, належний рівень обслуговування та професіоналізм у виконанні поставлених завдань. Великий попит на насіння льону від компанії GoldExim зумовлений тим, що продукт постачається від самих виробників. Це і надає перевагу та приваблює покупців. На сайті компанії доступні також інші товари. Це сільськогосподарська продукція високої якості за розумними цінами. Для оформлення замовлення слід заповнити заяву онлайн. Там потрібно вказати своє ім'я, адрес електронної пошти та номер телефону. Під час бесіди з представником компанії, можна отримати відповіді на запитання та обговорити спосіб доставки замовлення, його оплату.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.01.2022 18:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.