В центре внимания:

Новий рік 2022: рейтинг актуальних подарунків

Щорічно ми чомусь дивуємося тому, що Новий рік вже ось-ось, а ми так і не встигли до нього підготуватися. Саме тому, ми вирішили допомогти вам з вибором подарунків для друзів і рідних, щоб заощадити вам більше часу на решту підготовки до свята. Всі запропоновані нами варіанти актуальні, універсальні і точно сподобаються вашим близьким!

Подарункова картка

Цей варіант є одним з найпопулярніших, тому, що кожна людина буде рада отримати від вас подібний знак уваги. Вам лише необхідно вибрати такий сертифікат на https://onecard.gift/podarki-na-novyy-god, визначившись з його номіналом і з святковою упаковкою. А вже ваш приятель або родич зможе в будь-який зручний для себе день піти в той магазин, який його найбільше цікавить і вибере там для себе дійсно цікавий і необхідний презент.

Фітнес браслет

Дуже актуальний і сучасний подарунок, який точно не завадить нікому з ваших друзів. Такий гаджет здатний не тільки показувати час або визначати кількість пройдених за день кроків, але і з його допомогою можна виміряти тиск і пульс, отримувати дані про вхідні дзвінки та повідомлення, бачити скільки калорій ви спалили, знати точний прогноз погоди і багато іншого. Повірте, навіть якщо друг не займається спортом, такий девайс йому все одно стане в нагоді.

Підписка на стрімінговую платформу

Дуже багато популярних новинок кіно і серіалів виходять спочатку саме на таких стрімінгових сервісах, і якщо ваш друг справжній кіноман, то він буде в захваті від такої підписки. Тим більше, що зазвичай новорічні канікули тривають дійсно довго і у вашого приятеля буде відмінна можливість відразу ж випробувати на собі всі переваги такої підписки.

Адвент календар

Звичайно ж, більшість таких календарів даруються до Нового року, але й після подарунок не втратить своєї актуальності. У кожному невеликому віконці такого календаря знаходиться якийсь смаколик або невеликий презент, так що вашим знайомим буде як мінімум цікаво протягом місяця отримувати якісь цікаві сюрпризи.

Термокружка

Цей презент актуальний круглий рік, але в якості новорічного подарунка він і взагалі виглядає ідеально. Звичайно ж, варто особливу увагу приділити зображенням на такий кружках: це може бути іменний напис, якесь мотиваційне або смішне висловлювання, зображення улюблених персонажів коміксів або якийсь класичний новорічний принт. Повірте, ваші знайомі із задоволенням будуть використовувати таку кружку не тільки вдома, а й на роботі, на дачі, в поїздках і так далі.

Ялинкові іграшки

Складно знайти ще більш новорічний презент, ніж цей! Адже кожна людина напередодні цього чудового свята прикрашає ялинку і просто весь будинок різними іграшками, кульками, гірляндами і так далі. Причому, ви можете придбати як який-небудь набір таких іграшок, так і вибрати нехай одну прикрасу, але дійсно яскраву і оригінальну, наприклад, розфарбовану вами самостійно.

Постарайтеся зустріти цей рік зі своїми найближчими людьми, тоді за традицією ви точно проведете весь 2022 рік разом!

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.10.2021 11:43 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.