В центре внимания:

Готель для друзів Грюнер у Львові

Готель для друзів Грюнер у Львові

Відвідати готель Gruner Lviv Boutique Hotel – все одно що повернутися додому. Новий стиль обслуговування постійних колієнтів не можна визначити, як звичайна гостинність. Стереотипи кожного з відвідувачів готелю будуть повністю зламані після кількох годин перебування у цьому місці. Тут діють нові стандарти, що відповідають новому часу. Готель приймає як мандрівників, так і тимчасових мешканців. Готель заселяє друзів https://grunerhotel.com/ своїх сучасників, достатньо обізнаних про вартість комфорту та часу, які думають про свої інтереси, піклуються про свою родину та країну.

Це готельне господарство відрізняється від інших готельних комплексів. Він має власне обличчя, він йде в ногу з часом, він турбується про зручність будь-якого гостя і створює для нього індивідуальне навколишнє житлове середовище. До цього будинку хочеться повертатися постійно. До комфортних засобів готелю належать:

  • Дуже швидкий час заселення.
  • Максимально прискорене виселення з номера – онлайн.
  • Витончене дизайнерське оформлення житлових приміщень та готельних інтер'єрів.
  • Ергономічне планування будівлі.
  • Великі ліжка Королівського розміру.
  • У номерах немає нічого зайвого і є все необхідне.
  • Тут відчувається точно, як удома, тільки значно краще.

У будь-якому номері є: бельгійські ліжка матраци; планшети, що дозволяють спостерігати за подіями зовнішнього світу; кімнати обладнані: телевізором із виходом в інтернет; столом для обіду трьох осіб; сейфом; дошкою для прасування речей; кухня має: електроплиту; машину для миття посуду; мікрохвильову піч; машину для приготування кави; чайник та посуд; кожна ванна кімната забезпечена: косметичним дзеркалом, що підсвічується; системою «тепла підлога»; халатом; німецькою сантехнікою в душових та косметикою високої якості.

Таку затишну і по-домашньому душевну атмосферу, що природно поєднується з сучасним ексклюзивним і незвичайним зовнішнім виглядом, Gruner Lviv Boutique Hotel створив для друзів готелю – саме так він розцінює кожного гостя або постійного клієнта. Це апарт-готель для людей. Тих, хто цінує оригінальність і індивідуальність, одночасно люблять теплий комфорт і усамітнення.

Друзі готелю отримують не тільки фізичний відпочинок, але й насолоджуються якістю його простору, візуальною витонченістю, стильною естетикою та ергономікою. Тут все говорить про те, що мешканець потрапив дбайливу обстановку, де оточуючі думають про його естетичні потреби: від кімнатних інтер'єрів до спокійних краєвидів, що у вікні; від зручних матраців до чудової білизни для ліжок.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.11.2021 19:53 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.