В центре внимания:

Піца LA П’ЄЦ прямо додому

Піца LA П’ЄЦ прямо додому

Плануєте вечір в домашньому колі або з друзями? Ми знаємо, чим доповнити ваші посиденьки! Замовити піцу LA П’ЄЦ https://la.ua/ можна безпосередньо на сайті сервісу. Ароматна випічка з особливою начинкою як найкраще підійде до вашого столу.

Доставка абсолютно безкоштовна – достатньо зробити замовлення від 150 гривень і наш кур’єр доставить страву в любу точку міста. Ознайомтесь з асортиментом на сайті та хутчіш купуйте улюблену випічку!

Наші пропозиції

Ми готуємо піцу декількох видів:

  • телятина;

  • шинка;

  • рибна;

  • сирні варіанти;

  • вегетаріанська.

Клієнт має можливість замовити легкі салати на свій смак, десерт або напої. Весь список страв представлений на сайті сервісу https://la.ua/.

Ми використовуємо тільки найкращі продукти українських постачальників. Кожен інгредієнт проходить ретельну перевірку, щоб клієнт мав можливість насолодитись найкращою піцою із найсвіжіших продуктів. Екологічно чиста, неймовірно корисна, а головне – натуральна випічка!

Щоб кожен клієнт зміг сповна насолодитись справжнім смаком піци, ми використовуємо печі на дровах. Це дозволяє максимально передати аромат кожного із інгредієнтів, а також доповнити його неповторним запахом дерева. Неповторний смак тіста і вишукана начинка, яка так і тягнеться слідом.

Ми наголошуємо: сервіс не займається реалізацією та доставкою страв сторонніх виробників (кафе, ресторани, супермаркети). Весь асортимент випічки та додаткових позицій являється повністю нашою продукцією. Це не просто одне із рішень – такий підхід дозволяє нам уважно контролювати свою роботу і тримати високу планку якості.

Як працює доставка

Щоб ви могли якомога скоріше скуштувати улюблену страву, ми поділили карту міста на декілька зон. Це зроблено з метою більш ефективної організації доставки.

Такими зонами являються:

  • жовта – час доставки до 59 хвилин;

  • зелена – до 29 хвилин.

Не варто засмучуватись тим, хто підпадає під жовтий сектор – такий час являється оптимальним, враховуючи завантаженість доріг та віддаленість клієнта від пункту видачі. В любому випадку, ви отримаєте свою піцу гарячою.

Наш кур’єр затримався? Ми готові виправити ситуацію! Крім вибачення, ви отримаєте приємний бонус на наступні замовлення. Трапляються непередбачувані ситуації, які важко передбачити. Але навіть в такі моменти сервіс робить все, щоб наші користувачі залишились в гарному настрої.

Замовляйте піцу від LA П’ЄЦ прямо зараз! Для постійних користувачів сервісу діють регулярні акції та бонусні програми. Скористайтеся всіма перевагами нашої компанії, а головне насолодіться неперевершеною випічкою прямо із печі!

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.12.2021 16:17 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.