В центре внимания:

Професійні клінічні послуги

Професійні клінічні послуги

У штаті клініки Дерміс працюють багато фахівців, які є висококваліфікованими професіоналами в галузі косметології. Це фахівці з лазерної корекції, дерматологи, косметологи, естетисти тіла та багато інших. Кожен із них виконує певні лікувальні процедури та консультує своїх клієнтів. Клініка відстежує всі сучасні та актуальні світові методики догляду та корекції шкіри та успішно впроваджує їх у роботі.

Будь-яка людина, яка звернулася до Dermis, отримує гарантію на якість послуг, які виконує персонал, що має вищу професійну кваліфікацію. Клініка відома своїми інноваційними методиками, що використовуються при апаратних методах догляду за тілом та обличчям. Процедури з ін'єкцій та догляду тут не лише досить широкі, а й представлені брендовими косметичними методиками. Список послуг можна побачити на головній сторінці офіційного сайту клініки https://dermis.in.ua/:

  • Наприклад, у розділі «Лазерна епіляція» зазначено, що Дерміс застосовує новітній діодний лазер американського виробництва Lumenis. Ця процедура вважається омолоджуючою та використовує найсучасніший метод корекції вікових змін шкірного покриву без прямого контакту з пацієнтом.
  • У частині косметології клініка реалізує програми догляду за обличчям із дуже широким спектром послуг: чищення шкіри, зволоження шкірних покривів, пілінг та відновлення шкіри.
  • Дерматологічні послуги надаються після консультацій у кваліфікованого фахівця. Це можуть бути ін'єкції, що омолоджують шкіру без втручання хірурга. Також дуже актуальним є сьогодні масаж. Він проводиться з урахуванням особливостей організму і дуже ефективний для певних цілей. Клініка Dermis працює на чеських апаратах для кавітації та вакуумного масажу. З нових вакуумних апаратів, можна порадити останню розробку чеських інженерів: апарат, що створює кавітаційний ефект і прогріває шкірні покриви імпульсним вакуумом і променистою енергією одночасно.
  • Лікар-дерматолог проводить професійну консультацію відвідувачів та обирає індивідуальний метод боротьби з проблемами шкіри. Після попереднього дослідження історії хвороби та вивчення необхідних результатів аналізів, він обере той спосіб лікування, який буде найефективнішим.
  • Ін'єкційні методи лікування можуть бути такими: пластика контуру; біологічна ревіталізація, мезотерапія, уколи ботулотоксину та інші.
Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.11.2021 11:50 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.